Om mig

Om Heilpraktikeren

Mit navn er Mads Wedel-Ibsen. Jeg er født den 22. september 1972 i Sønderborg.

Efter studentereksamen på Sønderborg Gymnasium blev jeg sergent, sygeplejeinstruktør og udvidet førstehjælpsinstruktør i Forsvarets Lægekorps. Herefter læste jeg i 3½ år til læge på medicinstudiet på Syddansk Universitet i Odense. Så blev jeg opmærksom på muligheden for at uddanne mig til Heilpraktiker og skiftede så studie.

Efterfølgende er jeg også blevet uddannet ambulancebehandler og jeg arbejder også fast som sådan ved siden af mit virke som heilpraktiker.

Heilpraktikeruddannelsen er en uddannelse med lægeeksamination, der indeholder stort set alle de alternative behandlingsformer som jeg ønsker at arbejde med. Se mere på skolens hjemmeside for information om hvordan du også kan tage uddannelsen eller dele af den. Nordic College for Natural Medicine tilbyder også andre interessante uddannelser indenfor bla. kost- og ernæringsvidenskab.

Jeg har specialiseret mig i forhold til uddannelsens meget store bredde og underviser i dag på Heilpraktikeruddannelsens 4. modul indenfor fysiske behandlingsformer samt isopatisk medicin, Sanum-præparater og Spenglersan. Denne undervisning udbyder jeg også som kurser til behandlere og andre interesserede. Holdstørrelse helst omkring 10 personer da der indgår praktiske øvelser og indøvelse af test.

Uddannelsen til heilpraktiker har udviklet sig rigtig meget de senere år og jeg ville gerne have nogle af de nyeste discipliner med – men der skal også være tid til det hele.  Og så er der stadig områder som jeg udforsker idet jeg ikke pr. automatik udelukker andre behandlingsformer. Alle kan supplere hinanden – både alternative indbyrdes, men også de såkaldt “etablerede” på sygehusene og i lægekonsultationerne har deres berettigelse i mit verdensbillede.

Jeg kunne måske af og til ønske lidt mindre berøringsangst og korslagte arme i de skattefinansieredes lejr. En udvikling som dog kommer helt af sig selv i takt med at befolkningen efterspørger andre tilgange til deres helbredsudfordringer end symptomundertrykkelse og lignende.

Jeg blev færdiguddannet Heilpraktiker i oktober 1999 hvor jeg netop var flyttet tilbage til Sønderborg for at bosætte mig med min familie. Klinikken ligger nu på en nedlagt skole udenfor Rødekro – Hønkys Skole, hvor vi har oprettet et Center for Personlig udvikling.

Kontakt mig for yderligere oplysninger om stedet hvis du vil bruge det til kursus eller workshop. Kontakt mig også gerne vedr. forespørgsler om kurser og workshops. Så finder vi en skræddersyet løsning til lige præcis dit behov. Brug kontaktformularen her